Studentenhuisvesting VZ

← alle projecten

project: omvormen van hotel tot studentenresidentie
ligging: Zeelstraat Leuven
oplevering: 2014

De 2 gevels kaderen in de wederopbouwarchitectuur van na de brand in ’14 – ’18. Ze zijn gerestaureerd in hun originele toestand. De verbouwingen in het verleden tot restaurant en hotel en de jarenlange verwaarlozing erna, deden het interieur en het gebouw in het algemeen, geen goed.

Het ontwerp voorziet de inrichting van luxueuze studentenkamers, zoveel mogelijk binnen de originele structuur. Bijna alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Er is een grote gemeenschappelijke keuken en een studiezaal.

Het gelijkvloerse niveau is ingericht als horeca met onder meer een cantuszaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *